Author Topic: Marcin230  (Read 1042 times)

LEM

 • Guest
Marcin230
« on: November 06, 2010, 06:07:51 PM »
Velkommen  

Hvor mange af jer sikkert har bemærket, sidst i det forum, har meget ændret sig.  Vi ønsker den bedste computer forum du tjene.  Derfor i dette emne jeg bede dig om at udtale her - både positive og negative - alle observationer og konklusioner.  Måske er der noget, du kan ændre noget for at forbedre ...  

For al den opmærksomhed fra tak og invitere dig til diskussion.  

G

 • Guest
hardware
« Reply #1 on: November 06, 2010, 06:07:52 PM »
Generelt en ændring i sort.  Kategori Computere har længe haft til at vokse op:) Men også opsplitningen af kategorien ikke er for stor (ved ikke, hvilket er værre) for hvad er admins buer: D  
Hvorfor ikke laptops software alene er ikke så nødvendig, men i stedet kunne bruge en kategori af "fører"?  Nej, men der kan være picking up nu.  

Og hvis forummet er, hvordan man bedst til at tjene os dette er et spørgsmål om at forsøge på elektrode:  
sejhed er moderatorer eller Pedanteri, når træt / flytte emnet til papirkurven for ikke stavning?  Jeg taler ikke om grove fejl, der påvirker læsbarheden, fordi det skal diskriminere, men ikke altid store bogstaver i begyndelsen af sætninger, enkelt przeoczeniach polske tegn .. den hensynsløse forfølgelse af dette er allerede for langt og fraråder brug af dette forum.  
Især på "computere hardware" Jeg følte, at en facilitator mere fokuseret på undervisningen af de polske sprog.  No offense, arbejde moderatorer nødt til at indrømme, men sikkert de fleste mennesker vil være enige, at med hensyn til funktionalitet, men mere-og ikke blot den form!  
Med venlig hilsen!  

Tilføjet til 1 [minutter]:  

PS C64 er formentlig stadig i 69ym som sådan ikke var;)?  nej, men ok, computer i "raket" var et møde: D  

Cinek_as

 • Guest
hardware knap
« Reply #2 on: November 06, 2010, 06:07:53 PM »
Divisionen for mig havde sin og - opsplitningen af komponenterne er bogstaveligt talt katastrofale ...  Nå den anden side, ellers kunne de ikke!  Noget for noget, som ikke længere er i naturen: P Som for mig, at elektroden "skubber" en endnu bedre site:) men kunne være bedre!  

Marcin230

 • Guest
"Tyre" STOP
« Reply #3 on: November 06, 2010, 06:07:54 PM »
Hej,  
Jeg kan godt lide det.  

Plettet en fejl:  
Klik på knapperne på de temaer, (dem med valget af sub-kapitler), jeg går pænt i en kategori, men jeg har ingen meddelelser.  For at se bekendtgørelsen jeg nødt til at klikke på linket ordet.  

Udover cool.  
Moderatorer sektion meget godt.  Jeg har ingen indvendinger mod dem.  

Hilsen.  

@ Winh8r  
Har haft, men fløj til månen på et par regnemaskiner.  Og det er smukt.  

G

 • Guest
Jeg foreslår et sted at vise symbolet eller navnet på systemet og browseren.
« Reply #4 on: November 06, 2010, 06:07:55 PM »
Marcin320 at smukke og det er takket være den kolde krig, en krise er det nødvendigt for fremskridt .. nu en pause i teknologi kan være, hvad krigen vil komme til os for godt: D.. Nå, det selv om priserne er flyvende ned D  

Af den måde, kan vi diskutere off-limit odchyłach top, fordi at min redegørelse i opfattelsen af de admins formentlig passer til papirkurven.  Nogle spiller det skal være!  

jankolo

 • Guest
Forums - Anmeldelser, indsigt ansøgninger
« Reply #5 on: November 06, 2010, 06:07:56 PM »
 winh8r skrev:
men ikke altid store bogstaver i begyndelsen af sætninger, enkelt przeoczeniach polske tegn .. dette hensynsløse forfølgelse af dette er allerede for langt og fraråder brug af dette forum.
Især på "computere hardware" Jeg følte, at en facilitator mere fokuseret på undervisningen af de polske sprog
 
Da det er stilet til mig (jeg spekulerer på, hvorfor forfatteren af dette indlæg ikke sige direkte? Men du behøver ikke bide), vil det tage dette.  

Det er ikke rigtigt, at "picking på" individuelle fejl som manglende store bogstaver, eller mangel på polsk diakritiske tegn.  Kan du vise modereret mit indlæg vende tilbage på grund af disse tegn.  Individuelle fejl eller spring, eller han kan ordne det.  Men mauling tungen skyldes dovenskab og sjusk vil afskære.  Jeg har også afbrød stillinger med denne syntaks sætninger, hvor en meget klart, hvad forfatteren havde i tankerne.  I denne teknik er det vigtigt at præcis og entydig formulering af deres tanker, i modsætning til den poetiske arbejde, som det er ikke nødvendigvis behov for.  

Forum Regler siger klart og tydeligt tale om sproglig korrekthed.  Et yderligere spørgsmål at stille dig selv er, hvad en overmenneskelig styrke tillader forfatteren ikke drage fordel af stillingen STAVEMÅDE?  Og skal du ikke skrive om de forskellige sygdomme, hvis navn begynder med dis ...  
Hvis dette er den faktiske tilfælde af sygdom, skal det behandles.  Og det er for det meste en sygdom, der kan kaldes DYSLENISTWO.  

G

 • Guest
Marcin230
« Reply #6 on: November 06, 2010, 06:07:58 PM »
Faktisk i en DIS ciepię ..  men der er en "dysorto" ja dyslenistwo ud også.  
På den anden side, brug af den polske karakter er simpelthen ineffektive, når det tælles effektiv kommunikation.  Skriver langsomt og bag.  

Jankolo Jeg mente ikke dig.  Jeg har intet ønske om at sende nogen personlige klager.  Men med dette andet spørgsmål ordstyreren er allerede blevet diskuteret, og hver i hans eget sind:)  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #7 on: November 06, 2010, 06:07:59 PM »
Beklager kammerat, men jankolo er rigtigt.  Bortset fra spørgsmålet om stavning, mangel på "haler" kan den ofte forvirre.  Tegnsætning er endnu vigtigere, fordi manglen på et komma, eller placere den et andet sted giver en meget anderledes modtagelse af tale.  
Som for mig, får det mig ikke at skrive "hale", men når jeg skriver en sætning uden dem bevidst, er ofte behov for at forbedre, fordi en eller anden måde det samme sted, så meget ude af vane.  Med ændringerne langsommere skrive uden dem.  

Kom tilbage til dine tidligere udtalelser - det sted at spille, er afsnit: Almindelige og Hydepark.  
Jeg mener heller ikke, at "rumkapløbet" var nødvendig, fordi kun den kolde krig og takker for en anden "krig spring" i teknologi.  

Kom tilbage til mit tidligere indlæg, hvad enten det er sådan?  
Både Firefox og IE ikke vise mine annoncer ved at klikke på knapperne på de temaer, skal du blot klikke på ordet links i de annoncer, viser en underforum.  I andre dele af knapperne vil arbejde normalt.  

Cinek_as

 • Guest
Marcin230
« Reply #8 on: November 06, 2010, 06:08:00 PM »
Som for mig, kollega på min jankolo har en fuld støtte fra de fejl!  Se for eksempel, en yngre bror, som sidder på epulsach og andre lignende sites, og det bare skriger på hævn som folk skriver der!  Med elektrode på IU polske begyndte at være opmærksom på bugs, osv., og mærkede en betydelig forbedring i min stavning:) Jeg siger ikke, at det helbredes fejlen, fordi vi er mennesker og det sker:) Og som for, haler ", som det er sværere for mig læse teksten uden dem, skal vi også huske på, at, at fastholde "det polske sprog og ikke give ham Americanize, osv.!  

Mery84

 • Guest
Marcin230
« Reply #9 on: November 06, 2010, 06:08:01 PM »
@ Marcin230 se ved at klikke på linkene til Underfora, og i virkeligheden er som du siger.  Ved at klikke på bogmærket vi kommer til afdelingen uden varsel og med tekst link annoncer.  Arbejde på Firefox 3.0.1.  Før den anden jeg lavede en rekognoscering i andre afdelinger, og for eksempel i audio-eller anden opfattelse af fanerne Underfora er ok, og der er annoncer, så problemet kun påvirker computere service.  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #10 on: November 06, 2010, 06:08:02 PM »
Jeg ved, at på andre områder er godt, fordi det er markeret.  :)  
Det er det samme for FF2, IE6 og IE7, er Opera ikke er markeret.  
Måske er det ikke et stort problem for mig, fordi jeg ved, at annoncer er, og vide, hvordan man finder dem, men for de nye MPlayer det kan være problematisk, og en henvisning af alle at lægge mærke til, når oplysningerne kan være en smule malplaceret.  Endnu værre, hvis en bruger får en advarsel på grund af manglende viden om de annoncer, der ikke ses.  

fremmede

 • Guest
Marcin230
« Reply #11 on: November 06, 2010, 06:08:04 PM »
Det er tilrådeligt at bevare forum.  

Ved at klikke på bogmærket vi sætter et filter på forum-indekset, og ikke gå til bestyrelsen - subforum (selv om det ligner).  

Emner annoncerne er helt specifikke, der viser op på hver eneste side i starten af forummet.  Hvis de blev vist i de fora / indexach et behov for at vise et opslag i alle underfora (som fremhævet temaer), den afdeling computere ville det være 53 opslag.  Betydningen af den forælder forum som det forum, som blev drevet af aktuelle emner forsvundet (for eksempel den tidligere konfiguration, der antages et forum for 50-fest temaer.)  
Den eneste bemærke, at i dette afsnit skal vises, mærke omfattede i det afsnit i moderselskabet.  I "Computer Services" har ingen meddelelse i denne forbindelse, ikke vises ikke, når du klikker på fanerne.  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #12 on: November 06, 2010, 06:08:05 PM »
Tak for svaret, men jeg forstår ikke er.  
Jeg skriver ikke om de bekendtgørelser, der i afsnittet Service (dvs. hovedstol), men med annoncer i forskellige podforach.  

Inspektion:  

Mulighed 1  
Jeg er i hovedafsnittet (SITE), og klik på linket til ordet hardware , og jeg ser seks annoncer.  

Mulighed 2  
Jeg er i de vigtigste afsnit (SITE), og klik på hardware knap og se ingen annoncer.  

Efter at have klikket på knapper for andre boards Computer Services afdeling heller ikke se reklamer.  Det er kun efter at have klikket på ordet links er synlige.  

I andre dele af knapperne vil arbejde normalt, dvs vises annoncer.  

Mery84

 • Guest
Marcin230
« Reply #13 on: November 06, 2010, 06:08:06 PM »
Problemet blev afleveret administrationen og fra hvad jeg lærte, og jeg tjekkede det er allerede løst.  Nu, klikke på bogmærket i Computer Service vises korrekt Underfora sammen med reklamer.  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #14 on: November 06, 2010, 06:08:07 PM »
Alt fungerer fint.  
Tak for Deres indlæg.  
Hilsen.  

LEM

 • Guest
Marcin230
« Reply #15 on: November 06, 2010, 06:08:08 PM »
Det er det, der startede dette emne, bl.a. alle mangler for så vidt angår tekniske muligheder bedre.  Det er dig, der er ved at oprette dette forum og du elektrode anvendes, især i dette tilfælde mener jeg computeren sektioner.  

Så skal du ikke fortælle mig, at administrationen ikke lytter til brugernes forum;)  

Takke Dem for den feedback hidtil på samme tid til at invitere yderligere diskussion.  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #16 on: November 06, 2010, 06:08:09 PM »
 Regler skrev:
11. (...) Vær ikke tilladt at:

11,1 placering af titlen tema erstatte udtryk som "hjælp", "problem", "presserende" osv.
 

I mellemtiden, et stigende antal af nye temaer indeholder ordet "problem".  
Der er et snowballing, en eller to emner af interesse og straks begynder at sværme den næste.  
Moderatorer har endda stoppet kampene, men for nylig bemærket en øget indsats.  

Det kunne være værd noget bedre at bruge ledig plads på højre eller på toppen af siden?  
For eksempel:  
Forum Komputerowe - Opinie, spostrzeżenia wnioski

Dette er et eksempel på den computer hjørne af forummet, men medmindre du kan gøre det for alle andre afdeling og skrive et par vigtige punkter i forbindelse med de rettigheder, som findes i det.  

jankolo

 • Guest
Marcin230
« Reply #17 on: November 06, 2010, 06:08:10 PM »
Faktisk tomme rum kan udnyttes på denne måde.  

mazii 42713

 • Guest
Marcin230
« Reply #18 on: November 06, 2010, 06:08:11 PM »
Måske så isoleret fra afdeling til afdeling til oc modding.  

Robert B

 • Guest
Marcin230
« Reply #19 on: November 06, 2010, 06:08:12 PM »
: Arrow: Marcin230  
Fremragende ide med denne korte påmindelse om nogle punkter i forretningsordenen (som de fleste ikke læser.)  
Som en fyr wymigujących en bred vifte af dis ... lenistwami - klik på "Tyre" STOP "og alt vil være klar:)  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #20 on: November 06, 2010, 06:08:13 PM »
Tak.  
Bemærk dog, hvor meget tid der er gået, siden afsendelsen af posten.  

K! ller

 • Guest
Marcin230
« Reply #21 on: November 06, 2010, 06:08:14 PM »
Meget god idé.  Efter registrering, nogen læser næppe reglerne bekræftet.  

Cinek_as

 • Guest
Marcin230
« Reply #22 on: November 06, 2010, 06:08:15 PM »
 K! ller skrev:
Meget god idé. Efter registrering, lyder næsten ingen regler bekræftet.
 

i almindelighed næppe nogen læser ...  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #23 on: November 06, 2010, 06:08:16 PM »
Jeg har en anden genial idé til at forbedre en computer bord (fokus på genial:)).  

Jeg spekulerer på, hvad info får et forum for vores hardware.  Privacy Policy vide, at IP-system og browser.  Mens IP er ugyldig, det viser et symbol på OS (og browser) ikke har en sådan en ubrugelig det er.  
Mange gange naciąłem (og sikkert ikke bare mig) spørgsmål om operativsystemet, fordi forfatteren har glemt at angive, hvilke tema er.  

Jeg foreslår et sted at vise symbolet eller navnet på systemet og browseren.  

Undgå fejl, og de oplysninger, ankommer.  
Jeg tror det er ikke et stort problem?  

Robert B

 • Guest
Marcin230
« Reply #24 on: November 06, 2010, 06:08:17 PM »
Ikke dårligt, men du er nødt til at tage plasteret af, at indehaveren af det udstyr padniętego skriver, "for udarbejdelse ven":)  
Alternativt kan du stadig foretage et punkt:  
"Din operativsystem og service pack-version."  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #25 on: November 06, 2010, 06:08:18 PM »
Ok.  Roll tilbage vægt på den geniale, men hvis browseren og så giver de grundlæggende data, så hvorfor ikke vise dem?  
Sommetider disse oplysninger kan være nyttige.  

Platon

 • Guest
Marcin230
« Reply #26 on: November 06, 2010, 06:08:19 PM »
Som for mig, grundlæggende problem er det rod med temaer som "computer problem."  Det bør være obligatorisk udstyr for at skrive symboler (den korrekte, foreskrevne ud af kassen som en person ikke kender, ikke en "Kingston", "gugabyte" osv - for at søge efter så? As) skyld ud over "problemet." Og beskrivelse af  
En anden ting, mens temaerne "computer problem" vil ikke fjerne, men blot undladt at skrive ansøgninger til forbedringer, så om to år de fleste emner vil bestå af ordet "problem".  

Vejen ud er spærret indtil genstand for forfatteren at overholde anbefalingerne moderative.  Nu kan du tage dem dybt i anseelse, fordi "nørderne klynge" (ingen lovovertrædelse, men føler, at en sådan behandling odpowiadajacy er boardowidze i "junk" sløset skrevet temaer. N) og så naprodukuje august for at hjælpe dig.  

none12

 • Guest
Marcin230
« Reply #27 on: November 06, 2010, 06:08:20 PM »
Hej, kan udtale om forum for netværk.  

1.  Femte gang, jeg skriver til nogen, hvordan man konfigurerer ICS svage begynde at få en lidt bedre du kan se forum eller til krogen "Service ISC, internettet division for flere kompów" giver en beskrivelse af linket jeg ikke kender.  

2.  I et ord, virkelig lort til en gør.  

3.  Så vidt, så meget kommer til at tænke, men som jeg ser det vil tilføje noget til stillingen.  

Marcin230

 • Guest
Marcin230
« Reply #28 on: November 06, 2010, 06:08:21 PM »
Jeg ved ikke, hvad dit problem.  Lav en flot eksempel for andre brugere på beskrivelsen og bede moderator til suspension.  

LEM

 • Guest
Marcin230
« Reply #29 on: November 06, 2010, 06:08:22 PM »
 Marcin230 skrev:
Jeg ved ikke, hvad dit problem. Lav en flot eksempel for andre brugere på beskrivelsen og bede moderator til suspension.
 

Baaa ...  Et sådant initiativ kunne få point ...  

Af den måde, lort i afsnittet svarer det til brugerne selv - til dels på hvad du skriver, og hvad du ikke rapporterer.  Jeg er ikke i stand til at udfylde hvert kapitel crowd moderatorer.  

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71