Author Topic: Først vil  (Read 806 times)

mirekk36

 • Guest
Først vil
« on: November 06, 2010, 04:09:54 PM »
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu
Hej,  

Jeg ønsker at gøre ærede kolleger, et andet produkt af min fantasi serie n / t ure.  Dette er en anden version, og endnu mere netypowa.  Desværre, selv arbejder på at færdiggøre programmeringen af alle funktioner, det er alt jeg stadig tilslutte uret virksomheden - men på det tidspunkt for oprettelsen af dette indlæg, frøene er allerede i programmet til PC og snart vil se dagens lys.  Derfor nogle af de kvaliteter / funktionalitet er stadig under udvikling.  (Nogle der kender mig fra sikkert elektrode sige, at jeg lider af zegarko-mani, men oh well;)  

Egenskaber Watch:  

(Vær forsigtig - se ikke har nogen nøgle, standard tastatur, etc - hvordan kan du bruge det uden en computer? Så "- Mere om det senere)  

Først vil jeg håber, at nok af en interessant design (design) - RGB LED-baggrundsbelyst, naturligvis, men på denne måde, at vi gerne beskæftige sig med effekten af AmbientLight;)  

2:a Watch arbejder i øjeblikket med VFD displays (OBS!) skrive i flertal, for, som for andre ejendomme, er der også nogle BIOS-versioner til de forskellige uret vises.  Han har også pin til at styre LCD display eller en konventionel erkendte 2x20znaków!  

3:e elektronik ombord skulle se den forelagte sag, er hvorfor "sandwich-plade VFD  

4 Hvad skal se og hvad de kan gøre uden en tilsluttet PC-ta:  

- Viser det nøjagtige tidspunkt baseret på PCF8583 (hele året, gdzinę, minutter, sekunder, og navnet på) ADVARSEL!  Da den PCF8583 ingen "holder" et helt år og kan ikke genkende uden for deres nummererede dage - bios ur - automatisk korrigerer ulejligheden og endda lader dig se, hvad der er eller vil være den dag, (navn) i fortiden eller fremtiden datoer, herunder skudår) en lille lille ting interessant og kan nyde.  Således for eksempel, datoen for 2009/04/10 navn alene er indstillingen angivet, og indstil uret.  

- Viser den omgivende temperatur er baseret på de velkendte og kunne lide DS18B20 med visualisering tendens, er, når temperaturen begynder at stige efter Litec K (st Celsius) viser apostrof (op), og når det viser en faldende periode (ned).  Når ændringerne er b.powolne - frimærker kan ikke se en tendens  

- Watch har sin egen menu, hvor du kan få alt pænt og sættet op, som jeg siger uden en pc.  

Menupunkter kan nævnes:  

Sæt dit ur  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

Indstil dato og lejlighed til at kontrollere navnene på ugen  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

Indstil en alarm ur - ADVARSEL!  - Kan du indstiller i de dage i ugen er at vågne op vækkeuret;)  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

testpilot - en test af, hvordan koden nøgle, som adresse, osv.  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

Indstil farve til kapsling;) (meget let og hurtigt du kan blande farverne som du ønsker hukommelse. Engang gemte vil ikke længere arbejde på permanent basis, indtil du ændrer dem) igen. Det vil også have mulighed for hurtige forandringer - et par indstillinger fra  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

og ingen setup menu, der for nu kan kun indstille, hvor meget tid der er generelt alarm opkald til wkurzał ikke lide naboerne, når vi ikke er der hjemme, og han vil vende og hvinede hele dagen;)  
ADVARSEL!  - Du kan også indstille, hvor mange minutter du vil lur;) er en favorit udgave af alle de sveller i verden.  fra 2 min til 9 min - så hvis for eksempel efter 3 minutter tænde snooze alarmen, der er fastsat til 9 minutter præcis 9 minutter fra tidspunktet for sin aktivering vil blive fratrukket  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

Og nu beskrivelsen - som uret sporskifter og håndterer alle, da der ikke er nogen taster - fordi det forekommer mig er meget interessant, og nu har jeg udarbejdet en løsning!  Nå - der er ikke nogen almindelig tastatur, men det er noget som en infrarød tastatur.  Det betyder, at alt er kontrolleret med IR fjernbetjening, som også har et numerisk tastatur.  Til at styre uret, kan du bruge:  

eller fjernbetjening som standard RC5 (Philips)  
eller fjernbetjening som standard sirc (Sony)  
eller fjernbetjening som standard JVC  

Dette er naturligvis, nu og efter læsning den korrekte version af BIOS til uret.  Det mest interessante, er, at uanset hvor fjerntliggende vi tager dette selskab til ustandaryzowałem visse taster til at betjene uret på en sådan måde, at hver af disse piloter, når de rammer tasterne - er et ur zachwouje som de modtager dem fra RC5.  For disse taster omfatter alle cifre på det numeriske tastatur, lydstyrke, skifte programmer, menu, OK-knappen (eller kør Sony eller JVC VSM) - i virkeligheden, stort det så skriver ned - selv for en medalje.  

ADVARSEL!  - Når det kommer til samarbejde infrarød tastaturer - ingen forsinkelser - alt fungerer perfekt, og er endnu flere fordele - såsom brugen af nøgler kan podwójego dvs. når nogen tastetryk udføres normalt funkacja sikker, men når du trykker på den i længere tid - det er udfører en anden funktion nu!  

M.inn ovennævnte mekanisme - bidraget til at forfine den mega bajeru śpiowchów for alt i verden (inklusive mig) - det er - når morgenen langsomt vågner opkald (sagte, så stærkere og stærkere) til at trykke på en tast på fjernbetjeningen tænder for nap:) Nå, ja men i sidste ende du slukker for alarmen en gang - når jeg vågner op.  Momentan tryk på fjernbetjeningen nedlukning vil igen, bare vedlægge en lur - men!  hvis du trykker det en smule længere - det virker en anden funktion, som vil slette vækkeuret;)  

Tak - når du indtaster uret, dato og andre ting - det er bare poesi - skriv det gerne på din mobiltelefon;)  
-------------------------------------------------- ---------------------------  

Se som han bruger VFD display, ville det gøre godt at tænke på deres sundhed - det er at være udbrændt for hurtigt er stadig viser den samme på samme sted - ikke sandt?  
fordi den mekanisme, der blev brugt 2-trins cool pauseskærm.  Hvad sker er, at når en tast på fjernbetjeningen ikke bruges i de første 5 minutter - det dæmper displayet til det laveste af hans fire skalaen klarhed og så jeg fortsætter med at arbejde for yderligere 5 minutter - stadig viser alt statisk.  Hvornår vil det være yderligere 5 minutter, det kommer op som en pauseskærm ala i en elevator - det er bare det samtidig vises i øjeblikket i en anden placering rundt på skærmen ikke længere tom.  Selvfølgelig trykke fjernbetjening - straks slukker for skærmen og igen licozne er 5 min.  Denne funktion fungerer fantastisk;)  

-------------------------------------------------- -------  

se nogle billeder, jeg har ingen videoer, men snart er indsat:  

Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

fulde program her:  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

for at se hele koden er skrevet i C. Eclipse plus AVR GCC.  

Og nu en anden ADVARSEL!  - I stand til at levere uret:  

1.  Direkte og kun fra USB-porten ved hjælp af USB-kablet  
2.  Fra en typisk strømforsyning 9V/1A  

(Du behøver kun at huske at skifte den relevante jumperka - hvis du vil have strøm fra strømforsyningen og samtidig kommunikere med computeren)  

Så zegareczek kan vores enten-Nice er derefter lidt vippes bagover eller!  - Hæng på væggen - det har gjort til dette formål en særlig to huller for stifter eller skruer i væggen, osv.  

-------------------------------------------------- --------------  

Samarbejde ur med en PC - et par cekawostek, der er lige født:  

Først som jeg kender, ved hjælp af et standard USB  
Andet i computeren, vil programmet, hvilket vil:  
* Automatisk afsløre, om uret er tilsluttet eller ej  
* Automatisk synkronisere tiden med forudgående samosychronizacji computer med en Internet tid standard!  
* Możlwości vil styre computeren ved hjælp af fjernbetjeningen ved denne lejlighed.  Kører forskellige programmer, skal du slukke computeren, lydkontrol (for eksempel, når du ser film eller lytter til musik af) edb fukcja MUTE  
* Vil der være mulighed for IR fjernbetjening - direkte til applikationer såsom Winamp, MediaPlayer eller (nysgerrighed), f.eks MS Word - og andre  
* Vil være i stand til at se, fx spillede sange i Winamp - men direkte på dit ur  
* Uret vil blive angivet, fx hvis vi ikke har modtaget en sådan e-mail til din postkasse  

*** - Vil arbejde med MSN Messenger - JA!  vil bruge din mail fjernstyrede ur (efter den oprindelige test - Brug denne funktion, når det er færdigt - det ser ud som det vil være meget nyttige)  

*** - Vil sandsynligvis også samarbejde med Skype - for eksempel se vil blive vist med navnet på mplayer osv rozwawiamy  

- Være i stand til at vække computeren fra standby Pilot!  eller endda dreje computeren pilot, men det er mindre udvidelser bundkort ur (og disse er også angivet)  

Generelt - som bestyrelsen vil være i stand til at se de forskellige displays og kontrol har ikke flove over at sige, veludviklet kommunikation baardzo IR - vil være en eksplicit - om udvidelse af overlay (lille ekstra płyteczki), som vil være i stand til at gøre hans eller hendes egen kontrol infrarøde enheder til nogen af sine ;)  

Boliger Uret er to tykke måtter PLEXI (front 8mm), 10mm bag baggrundsbelysning.  Skemaet blev dækket Front (tonet lidt) mørkere film for glas til bilindustrien, hvilket giver en virkelig elegant effekt når man står overfor sådan en mørk flise i huset i midten af noget lys, det virker;)  

(Hvis det var et projekt kun for mig, til boligformål, er følgende valgmuligheder kan arbejde med din computer og en udvidelse ville aldrig gøre - den åbenlyse mangel af en kontinuert tid, men det er en kommerciel projekcik til salg, er det fordi - jeg arbejder på det, og Jeg har alt pouruchamiać snart.  
)   Af disse grunde - undskyld, men det giver ikke den kildekode, parti-eller fliser)  

Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

....  snart det lykkes her, vil sætte se videoer af live-optrædener.  

et overblik:  

- VFD  
- Tid, dato, ugedag  
- Omgivelsestemperatur  
- Fuld service med IR-fjernbetjening  
- Ingen almindelig nøgle  
- "AmbientLight" - lyser bolig RGB  
- Indbygget menu med mulighed for at fastsætte alle parametre  
- Snooze-funktion (2-9min) - slået pilot  
- USB tilslutning til PC  
- Supply eller direkte fra en USB-eller en stabiliseret strømforsyning 9V/1A  
- PC fjernbetjening  
- Samarbejde med WinAmp, MSN og Skype  
- Fjernbetjening via forskellige program på din pc  
- Kontrol af et ur af GG  

Den første version af programmet på en pc - til at håndtere uret:  
Nietypowy Zegar-budzik z pilotem II /USB/PC-WinAmp/Gadu-Gadu

jerry941

 • Guest
2:a
« Reply #1 on: November 06, 2010, 04:09:55 PM »
Bare bombe!  Mange funktioner i et enkelt ur:) Tillykke med ideen om at rippe PC'ens ur - stor ting.  Spørgsmål: Hvad melodi har en alarm, og hvad det vil koste at gøre dette ur kom ud, mener jeg det samme en del uden dedikeret tid og ekspertise, fordi den tid og viden er uvurderlig;)  

uniok

 • Guest
3:e
« Reply #2 on: November 06, 2010, 04:09:56 PM »
Hvis du åbner op for koden og sandsynligvis vil ikke sige, hvad det kostede at bygge (fordi det er for svie renter) er i første omgang i, hvad prisen kan forventes at se?  Og uanset om du planlægger at skrive et program for bekæmpelse også til Linux?  

Tak på forhånd for dit svar  

mirekk36

 • Guest
4
« Reply #3 on: November 06, 2010, 04:09:57 PM »
Hej,  

Først og fremmest tak for din interesse i projektet.  

jerry941 - Armbåndsur ikke spille melodier, eneste ting at de gør, er bare vågne op.  Men det var troszczekę humanistiske, Telefonvækning begynder med de første 10 sekunder af stille og blidt, i de næste 10 sekunder, en smule højere, før efter 30 sekunder Piska hver halve sekund, som du ikke kan ved en fejltagelse til at forestille sig, at nogle smukke musik til os, og vi kan drømme mere søvn - ikke!  - Du har brug for at komme op;) ...  Eller .....  pilocikiem eller slå uden at forlade dit barn varm drzemeczkę;) eller udskyde til næste Iles budzonko minutek  

for omkostningerne ved at opbygge en sådan zegareczka - hmm, hvordan du ser på kortet, selv illustration - at man kan groft beregne, hvad er omkostningerne Prock, ure (PCF8583), USB-konverter (FTDI232RL), et par modstande, kondensatorer og modstande, samt et par łączóweg HEADER - så jeg vil nu ikke nøjagtigt gengivet.  

Separat ting, naturligvis, at der i udgifterne til VFD displays, som ny kostpris atronomiczne beløb - selv efter flere hundrede zł, men du kan finde for eksempel Allegro til stimulanser.  For nylig en udslæt af tvister særligt M202SD08G Futaby.  Desværre, af disse skærme er mange gange brændt ...  så du skal til at filtrere nogle af dem - så prisen kan variere.  

uniok -> om software som f.eks zegareczka under Linux, er at indrømme, at jeg vil gerne have lejlighed til at gøre det - problemet er, at jeg ikke kender i tand end på Linux: (... og jeg ved, at en masse mennesker, der arbejder i disse typer af systemer.  

Hvad angår den pris, som du bad - det vil snart fordi uret vil være tilgængelig i flere varianter.  Fra den simpleste eller det samme plader med wlutowanym prockiem og programmeres via pladen dele til de færdige og samles hele tiden.  
Således, og priserne vil være anderledes - bortset fra at hver variant, vil indeholde præ-programmerede og låst, før du læser CPU.  I yderligere versioner af planen, tjene nogle ekstra penge bootloader og så ved alle, der køber en plade uden selv Prock, vil være i stand til at erhverve en afgift, der vil blive wgrywało PCcie af applet.  

Pozdrawiam  

manekinen

 • Guest
-
« Reply #4 on: November 06, 2010, 04:09:58 PM »
Da pladen er to-sidet, hvorfor manglen på et andet stik på skærmen stikket på siden?  I modsætning til optrædener, kan du finde nyttige.  Til USB-porten - stor Behemoth.  Der var mere praktisk at mini-usb?  Generelt hun kunne alle være meget tyndere.  Nej, ikke opfanger, det kun hints:)  

Og som for den afgift, er det ikke nogle magiske bare fordi ciffer alfanumeriske data fra RTC, sat på displayet, og indfange mulig overførsel af uarcie.  Bemærkelsesværdig er det, der endnu ikke eksisterer.  Så for skype plugin, Winamp, GG, og håndtere dem.  

Efter dette, er der ikke noget at skrive, plade er lavet i selskabet, alle de hemmelige:) Og hvor er kondensatorer i resonatoren?  

Mad Bacon

 • Guest
-
« Reply #5 on: November 06, 2010, 04:09:59 PM »
Meget godt, men det forekommer mig, at på et tidspunkt i nogle løb tør for æstetik.  
Fliser lavet cacy, vsio pænt og pludselig stikker ledninger komplekse ses igennem.  
Jeg tror, at denne eller anden måde kunne undgås, selv inklusive IR-modtageren.  

Tænk over det, fordi det er rart og kan være smuk.  

PS.  Jeg tror, at der var mere til mini USB (snap-on side), som det eneste kabel synlige, bortset fra at der ikke er noget perfekt rektangel stikker ud.  

mirekk36

 • Guest
-
« Reply #6 on: November 06, 2010, 04:10:00 PM »
manekinen -> sikker, du har ret, at det ikke er en stor magisk - en sådan læsning af data fra RTC og sendes til skærmen eller RS232 - og sandsynligvis alle er i stand til at gøre dette på egen hånd.  Og hvis nogen vil have problemer så vil jeg være glad for at hjælpe dig med at løse noget som dette emne.  

Plader jeg designer selv, men du har ret, udførelse er normalt gård ud til en virksomhed, fordi det for mig mere som dem.  Rette bemærket, at ingen kondensatorer i kvarts.  I lang tid at gøre, ikke blot på plads just in case - men er endnu ikke sket, så jeg var nødt til at montere dem, så i mine projekter som regel disse steder er tomme.  Uden dem, er alt arbejde og vil arbejde perfekt.  

(På opfordring med GG, Skype, etc men som jeg skriver det hele ender i PCcie)  

Mad Bacon -> Hmm, om æstetik af det, er jeg enig med det faktum, at jeg kunne give et mindre USB-port (mini USB), som nævnt også manekinen.  Men bare sådan lidt jeg har på lager og endda USB-kabler af denne type er mere populære og mere tilgængelige (næsten overalt rådne i hjørnet) - indtil videre, en sådan løsning.  

Med hensyn til det faktum, at du kan se IR-modtager - stikker nederst på pladen, som du ser på sensoren kabelku - hmmm ikke kan ikke undgås efter min mening slet kabel i denne type struktur.  Med hensyn til sensoren DS18B20 idéen var sådan, at han har siddet i bestyrelsen i det område, hvor noget varmt.  En varm op meget gerne 7805 eller stabilisator elementer på VFD display, så du har det lidt forkastet - og dermed den korte przewodzik.  Udover - magt og USB signal, vil Rådet kan ikke trådløst - så nogle kabler vil altid være lidt synlig.  Men da jeg stort set kun som set fra siden, fordi den forreste ....  

....  den forreste er en fyr ikke kan se.  Kun de billeder, der kom ud på grund af de særlige matchende kameraindstillinger at kombinere god synlighed i Billeder VFD - det er klarere, og kameraet ser gennem den røgede plexiglas end almindelige menneskelige øje til at leve - jeg forsikre.  

Jeg sige mere, så forestil dig det dunkle glasset bilen, når du står ude i solen - hvad du ser?  indretning af bilen?  ingen ...  endda se dine overvejelser som i et spejl.  Og det samme med uret, bortset fra at det fremgår bag plexi er, hvad der vises på et VFD - om effekten jeg ønskede.  IR-modtager er også cimny - så det også næsten - næsten ikke synlig.  

Naturligvis under visse lysforhold, når brande brænder på bagsiden - du vil se nogle konturer af kablerne - men nej - det er boliger med plexiglas.  

Pantera_M

 • Guest
Først
« Reply #7 on: November 06, 2010, 04:10:01 PM »
Smukke zegareczek så snart du indtaster det til salg er ønsket om at købe det til min kære: p Hvis du ønsker at skrive et program til PCTA og du gør det i C, kan du være interesseret i QT (http://www.qtsoftware.com/) Program skrevet i det sprog, teori virker på alle platforme, jeg ved ikke hvordan det er med praksis.  

Med venlig hilsen Pantera  

zgierzman

 • Guest
Andet
« Reply #8 on: November 06, 2010, 04:10:02 PM »
 mirekk36 skrev:

4. Se, hvad der gør, og hvad de kan, uden at en tilsluttet PC er:

- Viser det nøjagtige tidspunkt baseret på PCF8583 (hele året, gdzinę, minutter, sekunder, og navnet på dagen)
 
Hvordan har du formået at gøre, viser det nøjagtige tidspunkt for de sædvanlige kvarts?  Mig efter mange forsøg med forskellige kwarcami og tuning kondensator i stedet trymerkiem wlutowanym altid anføre en "rozjeżdżały" over tid.  Efter flere uger havde jeg afvigelser på mere end et minut, så det er korrekt at sige peberrod.  
Problemet løser sådanne DS32khz.  
Hvis dit ur er forbundet til en PC, der synkroniserer tiden er OK, men hvis den forbliver off-line for en måned eller to, så går i bussen er ikke behageligt at hans indikationer  

mirekk36

 • Guest
*
« Reply #9 on: November 06, 2010, 04:10:03 PM »
Pantera_M -> lade dig vide;) ...  og programmering til PC er desværre indtil videre kun programm i Delphi.  Og da jeg gør det professionelt - jeg har ikke tid og mulighed for at ændringen er også her på C - som den gjorde i anledning af mikrocontrollere - Jeg har ikke fortrudt, spiser jeg meget imponeret over muligheden for, at sproget her.  Derfor, jo mere tillidsfuldt ser langsom på C PCtów.  How do you say - Jeg har også hørt lidt længere på QT - men jeg har ikke haft en chance for at poduczyć.  Måske i den nærmeste fremtid ville bruge.  

zgierzman -> så vidt jeg har gjort nogle (-teen) har forskellige ure at bruge PCF8583.  Brug altid almindelig kondensatorek 22pF i stedet for trimning og justeringer.  Ikke at jeg klyngede men hvor godt du przypatrzył dłużyszm det i tide - og vi taler her om en måned eller længere strække denne gang er det indpakning faktisk - men ....  Uden overdrivelse;) ....  Disse afvigelser har en tendens til at være i en anden side og afhænger også af temperaturen, den gennemsnitlige går til det faktum, at der i et par måneder disse ure uden at mig et minut for sent op til 2 eller så meget travlt.  

Så hvis du mener, at for ikke at komme for sent til bussen eller ikke kommer for tidligt til at stoppe, eller du vil miste en minut af dette eller hint - men det er sorki lidt latterligt.  Hvis du er op til disse krav fra simple ure til at gå til nærmeste en milliontedel af et sekund af arbejdstiden over hele året - så du har noget at bygge videre på DCFie eller sådan noget.  Men jeg kan forsikre Dem om, at langt de fleste mennesker ikke tillægger før en så fremtrædende plads i denne eller se fertile par, en halv snes sekunder.  Hvad et problem at sætte den op manuelt - hvis det er simpelt og hurtig betjening.  Så jeg er bare sådan en sætning forelægger om dette emne ..  

og her har du noget som automatisk synkronisering af kompa netem.  I sidste ende folk som mig og ikke bare et ur, er primært i området kompa og er stadig forbundet til den via USB.  Dette forhindrer ekstra strømforsyning og trza transmission er sikret.  

zgierzman

 • Guest
*
« Reply #10 on: November 06, 2010, 04:10:04 PM »
 mirekk36 skrev:
vi taler her om en måned eller længere strække denne gang er det indpakning faktisk - men .... Uden overdrivelse;) .... Disse afvigelser har en tendens til at være i en anden side og afhænger også af temperaturen, den gennemsnitlige går til det faktum, at der i et par måneder disse ure uden at mig et minut for sent op til 2 eller så meget travlt.
 
Hvis du mener, at minut eller to, afvigelsen er en præcis ur, du sandsynligvis bor i forskellige verdener.  Et minut kan jeg udholde i årevis, men i det øjeblik en måned længere ...  Og i visse tilfælde (fx temperatur, som han skrev), afvigelse er dette endnu større.  

Så hvorfor kompa synkronisere med NTP-server, hvis du er ligeglad for nøjagtighed og føler, at et par minutter i denne eller hin retning betyder ikke noget?  

krzycho123

 • Guest
*
« Reply #11 on: November 06, 2010, 04:10:05 PM »
Projektet er meget interessant, både begrebet og udførelse, eksemplarisk.  Bare et spørgsmål ..  der har brug for en komabajn.  Få en sådan anordning er nyttig, men som en demonstration af de evner, er ganske god.  

Med hensyn til ideen om en forretningsmand ven;), som er en division af DIY og noget jeg føler, at forfatteren tog alle tilgængelige materiale på dit projekt.  
Jeg ved ikke, hvad der er at skjule eller blokere procków før du læser eller kombinere med bootloader.  
Dette er ikke en industriel controller, at nogen kopier og tjente millioner på bare almindeligt ur.  
Bemærk, at producenterne af kits til rådighed open source kode til deres projekter, men som de siger, "Robt er Online"  
Med venlig hilsen  

mirekk36

 • Guest
*
« Reply #12 on: November 06, 2010, 04:10:06 PM »
zgierzman -> absolut ikke ønsker at argumentere for - n / t præcision ure, verdener, vi lever i, osv.) ...  ot netop i en tid med moderne kunst, hvor du har om dem en million ure (telefon, TV, video, køleskab, mikrobølgeovn men også almindeligt ur på væggen etc etc - dette er ikke et problem) - hvorefter sync via nettet tidsserveren NTP ?  - Formålet er at bare ikke bekymre dig om, at et minut på den ene eller anden måde - forstår du?  

krzycho123 -> godt du se kornet for nogle, for andre er det ikke noget kompliceret - bare indlæse dato og tid med ur og visning af flystyrtet.  Jeg forsøgte at beskrive alle de detaljer, der er på den lejlighed bød sig, og derfor kan være et monster kom ud af denne beskrivelse.  Og det er virkelig er - en lille almindeligt zegareczek, en fryd for øjet og livreddende śpiochom som mig;)  

for mange kommentarer, der allerede - i / s ladning og dokumentation - en kollega krzycho123 - med rette påpeget, at producenterne af kits giver alt - og måske stadig er, i dette tilfælde - men i sin tid.  Med dette, producenter - første sælger "kit til at gøre" og derefter at tilføje noget, og ikke omvendt - det er nok enige om?  

kazitor23

 • Guest
*
« Reply #13 on: November 06, 2010, 04:10:07 PM »
zaje ... cool design, men ...  :)  
Disse huller til kroge dias under skærmen, at de ikke var synlige, så får du det look perfekt:)  
hilse.  

marco88

 • Guest
*
« Reply #14 on: November 06, 2010, 04:10:08 PM »
Watch et interessant spørgsmål for entreprenøren?  
Hvad er omkostningerne ved et sådant legetøj:?)  

AoT_Hunter_PL

 • Guest
***
« Reply #15 on: November 06, 2010, 04:10:09 PM »
Jeg vil gerne lykønske en kollega på ideen om computeren kommunikation  

".... Power (strøm er usandsynligt) eller USB signal rådet ikke kan bringe luften .. "  

Jeg ved ikke, om jeg læser noget, jeg sprunget, men jeg vil foreslå i stedet for et USB-kabel til at prøve trådløs Bluetooth-I eller via IR.  

Montering elegant udføres kun popracowałbym stikket på dette, så at der ikke smide i øjnene:)  

Du kan gøre, som det er i factory outlet-enheder og USB lokalisere vinkelret på pladen, når du ser będize (ved hjælp af tynde kabler) 2 kabler dinglende bagfra uden plugins iøjnefaldende  

Pozdrawiam  

mirekk36

 • Guest
***
« Reply #16 on: November 06, 2010, 04:10:10 PM »
AoT_Hunter_PL -> med samme tanke et stykke tid siden (kommunikation kompetence via Bluetooth) - i forbindelse med denne nyere version vil være forsynet med en sådan modulik BTM 112 eller noget lignende;)  

krzycho123

 • Guest
-
« Reply #17 on: November 06, 2010, 04:10:11 PM »
mirekk36 hvordan du formår at smide i BT dette allerede vil være virkelig noget, så vil det være virkelig værdig af udstyr  

måske jeg ville være interesseret i dette:)  

pini0

 • Guest
Velkommen  
Lykønsker mange forbindelser af ideer i en vagt.  Bluetooth cool ting, men det var ikke nok sjovt med den konfiguration, fordi så i øvrigt, at flere funktioner jo mere tid du bruger på konfigurationer kan (nogle profilindstillinger til import og eksport).  Kan du angive, hvilke data mirekk36 igen vil blive sendt til UART og hvor meget data du har, vil blive brugt til at behandle, og hvis du deler et program på pc'en, og hvordan så, hvornår?  

off topic sorry for disse spørgsmål, men uret har så mange funktioner, at det er en masse spørgsmål  
Pozdrawiam  

mirekk36

 • Guest
VFD
« Reply #19 on: November 06, 2010, 04:10:13 PM »
pini0 -> Jeg tror med mængden af konfigurationen er ikke så slemt.  Bare i går på kaninen fik min brors børn, efter at (indtil videre eneste) se pilot - og det viser sig, at den såkaldte "ur Brugergrænsefladen er enkel nok, at meget snart załapały - og du er glad for, at de kan behandle disse lur brug.  

Ale oczywiście masz rację, że gdy dojdą konfiguracje już we współpracy z PC'tem - to może się przydać utworzenie jakichś profili i ich exporty/importy - pomyślę nad tym.

hmmm jak program na PC będzie "rozmawiał" z zegarkiem po UART'cie ? - Ano już wszystko co jest robione to działa w oparciu u komendy AT ;) jak przy sterowaniu modemów.

Np:

AT CLK? - spowoduje, że zegarek odeśle tylko godzinę w formacie: CLK: 21:36:11

AT RGB? - spowoduje, że zegarek odeśle ustawione kolory RGB w formacie: RGB: 0,122,433

(to powyżej już działa)

(to poniżej będzie jeszcze zrobione - po prostu cały czas trwają prace nad tym)

a gdy będziemy chcieli ustawić mu godzinę to trzeba będzie wpisać: AT CLK=11:05:00

itd

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71